Egentid!

Halloj på er!!
Underbart med lördag och kunna få lite sovmorgon, ända till 7 =) Men det var skönt att få vakna av sig själv och känna sig ganska utvilad! har sovit lite märkligt inatt, vaknat många gånger & Ellioth har sovit dåligt oxå så han har väkt mig ett par gånger =( Jag startade med en härlig morgonpromenad med Zelma innan vi drog igång dagen med fruskost tillsammans med familjen!
 
Har haft en mysig dag tillsammans med Nett! Vi har vart på viktväktarna för invägning samt möte efter tre veckors uppehåll då det vart stängt. Jag har kämpat på bra denna veckan och hållt mig till mina pp =) Känslan på morgonen var ganska oviss, hade egentligen inten aning om jag gått ner, stått still eller gått upp 5 kg =) Kan säga att det var helt underbart att ställa sig på vågen & se -0,8 kg!!! Yes det var inte dumt det!! Nu e det hårda pix som gäller för att jag ska komma igång ordentligt & komma i mål någon gång =) Det är ju trotts allt det som jag strävar efter!
 
Det blev en tur på stan, presentletning och köpte en mössa till mig själv =) I dag hämtade jag farmors ring som jag förminskat! Kändes helt underbart att få den på mig men i efterhand kunde jag nog förminskat den ytterligare en kvarts storlek =/Det är lite stor och vickar något... Särskillt när jag är kall om händerna. Men å andra sidag går jag ner ytterligare som jag vill så kommer det ju bli för står i alla fall på höger ringfinger, men då kan jag ha den på vänsterhanden jämte mina vigselringar & det var fint den med! Det funkar när jag är kall =) En lunch på stan hann vi oxå med och det kändes riktigt lyxigt att få sitta & tjöta skit bara vi två! Det händer ju inte alltför ofta och vi laddar till 100 % nu när vi ska hålla ställningarna i två veckor under stoppet! Känner mig faktiskt inte så oroli, kommer gå hur bra som helst men det var skönt att få lite egentid hur som helst! På vägen hem körde vih en sväng om graven. Jag la en vit lilja och tände ett nytt ljus... Åh jag saknar farmor såå, det gör såå ont! Sorgen kommer över mig och tårarna rinner. Gårinte en dag utan att jag tänker på henne och det skär i hjärtat! En del dagar är såå tunga att ta sig igenom och en del dagar går lättare... Mina kvällspromenader är jätte viktiga där jag kan få vara bara jag och få lätta mitt hjärta med Nett som lyssnar och stöttar!! Det är såå underbart att ha ♥ Du är guld värd!!
 
Sen hem för att ta över barnen så Rogen kunde fara med sin pappa & kolla på en ny bil =) Två barn på julafton!! Lite kvalitetstid för dem med! Jan behöver en annan bil, särskillt en kombi så han kan ha med sig hundarna lättare. En svart auidi (hur f*n det nu stavas) berättar Ellioth stolt, han är väl insatt i det hela! Ikväll ska vi hem till mamma & pappa för att fira mamma som fyller imorgon! Mysigt ska det bli!!  imorgon är det ett år sedan Ellioth stack pinnen i kinden... Ska ta kort på det så vi kan skicka det till försäkrningsbolaget, har kort på Loppan som vi måste skicka in med... Lite plåster på såren i alla fall! Nu sover hon jätte gottigt jämte mig i soffan under sitt nya täcke!
 
Åh jag har hittat en tapet till hennes rum som jag ska köpa nästa gång jag får pengar!! Åh ska bli såå roligt för jag är mega trött på hennes beiga dötråkiga tapeter! Det var inte dyrt på Rusta =) ca 500-600 kr, kan man ju leva med! Ska förlänga hennes säng med en bit med och ta nort lövet så vi kan hänga upp hennes sänghimmel!! Åh va mysigt!!
 
Nä nu ska jag ta och göra lite nytta kanske, har en säng som ska bäddas rent i, inte kuligt att göra när vi kommer hem ikväll!! Lite mera tvätt och plocka undan lite här och var... Ni får ha en trevlig kväll!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0