Försovit mig!!

Ooops!! Ingen klocka som ringde här inte =o) Det händer typ aldrig, men idag hände det!! Tur att man vaknade när man gjorde... Han vfå liv i Alvin, gått ut med Zelma och nu är frukosten på G! Trött som ett as e jag men det får jag ta igen en annan gång! Hinner inte med det nu och vila kan jag göra när jag blir gammal!
 
Det går bättre och bättre för min Ellioth i skolan, en dag i sänder! Igår va han på fritids ganska länge och det hade gått bra trotts en jobbig lämning! Ser inte fram mot fredag dock då det e gympa i B-hallen!! Han är fullkomligt livrädd för den så det e inget kul!
 
Nu blir det äggfrukost efter sonens önskemål! Inte mig emot, älskar ägg =) Idag ska jag på mitt första utvecklingssamtal för Ellioth i skolan... Pirrigt men skönt att få se hur det går... Detta samtalet skulle inte barnen vara med s då kan man prata på ett annat sätt, om sånt som inte kidsen behöver höra och det är ju bra när landet e som det e!
 
Har hittat en metod som får mig att slappna av mitt i allt jobbigt! SPOTIFY!! Heter det =) På med det i lurarna och bara gå gå gå!! Såå underbart, jag rensar alla kanaler på en och samma gång!! Ska dra fram spikmattan med så kanske det sätter fart på allt som rusar runt i blodet =) Me like alot!! Jag behöver ha de ventilerna för att vara en bra mamma och fru när jag behöver det! Hilma tur att jag sa till den där killen på Telia att jag inte fåått några lurar när jag köpte min telefon!! Nu har jag det ooch det e superskönt!! Måste bara köpa en hållare till armen så jag jag ha vilka kläder jag vill =) I-lands problem =)
 
Ha nu en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0