Vinterland

Jag måste bara säga att jag verkligen älskar detta vita vinterland!! Detta underbara ljus istället för grått slask och såå hög go luft! Det singlar ner vita små små flingor och lägger sig som ett vitt puder! Har vart ute och gått runt strängen med Pia & Zelma så nu har vi löst världsproblemen idag me =)
 
Haft en jätte skön helg utan en massa måsten, tagit dagen som den kommer och njutit av att bara vara ledig! Precis sånt som jag behöver för själen... Åh så filosofiskt =) Men så e det! Igår åkte jag och lämnade barnen hos mormor & morfar under tiden som jag var inne på vv. Så nu har barnen laddat morfar & mormor batterier! De hade haft det jättemysigt! Skönt för mig med att få lite egentid, känns såå bra! Blev dock en aning besviken... Jag som hade vart såå duktig! F*n va dum man blir, tror jag att det ska försvinna på en natt eller?? Jag hade gått ner 0,4 så det var väl inte så illa pinkat alls! Herre gud, det är bara att fortsätta på samma vis så kommer kilona att försvinna! Det var ju faktiskt ett minus =) Så nu fick jag ur mig det med, ha ha detta fixar jag ju galant!
 
Igår lyxade vi till det med rev, till gubben och en Campinosallad till mig! Mmmm va mumsigt! Det skulle vi ha till mello... Som jag trodde började 21... Smart - INTE! Det började ju för 17 gubbar klockan 20... Sorry Ellioth vi missade Sean Banan... Tur att vi han se lite av honom i alla fall! Ellioth älskar Sean Banan =) Lovis med, de diggade hårt i soffan!! Jag känner inte riktigt samma enuiasm för denne hårige, självgode banan.... Hm men ungarna gillar honom!
 
Roger jobbade ett par timmar i hamnen och sög olja igår, idag är han borta hos Rikard och laga en manick-maskin... Som ett barn på julafton! Härligt att se honom så igen! Jag antar att hans gamla jag kommer att komma fram ganska mycket ett tag framöver... Nu gäller det att få ihop money, money money... Det finns tora hål att stoppa dem i nu! Ett stort belop till försäkringskassan som ska vetalas tillbaka från bostadsbidraget... Har kanske nämnt det?? Nåja det har sjunki in nu och den värsta paniken har lagt sig =) Det ordnar sig!! Min finurlige make kommer se till att det kommer att lösa sig! Jag sköter markservis och kids och håller tummar och tår för att barn och jag e friska så jag kan jobba så drar jag mitt strå till stacken =)  Kalldusch nummer tv är Zelmas tandproblem.... Tandsten ska tas och de ska polleras tänder och de dåliga ska ut... 3000-4000 ev mer kommer det kalaset att kosta! URK!!! Försäkring nepp, den gäller inte efter att hunden blivit 7 år! Oooops det var ju ett tag sedan... Hon är 10 nu! Alvarligt talat så tror jag att vi kommer att skippa försäkrning efter att detta försäkringsår är slut, om den ändå inte gäller på en gammal hund så kan det ju kvitta... Eller???
 
Idag blir det söndagsmiddag på Lomvägen!! Pannbiff, potatis, löksky, kokta grönsaker! Mums!! Det ska bli riktigt riktigt gott och i eftermiddag blir det nog en tur upp till Stuv för att hälsa på Maggan & Bosse! Det var alldeles föör länge sedan och vi lovade att försöka titta upp i julen... Oj då vart i hela friden tig den tiden vägen då?? Känns som om det bara kommer att springa iväg och snart ska vi ha semester =) Eller vad tror ni??
Nä nu ska jag ta tag i lite hushållsnära sysslor... Ha ha det som jag skulle gjort i fredags!!! Bäd planing!! Ha en goer söndag på er så ska jag ta tag i min!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0