Nytt år - Nytt liV =)

Go kvällen på er!!
 
Söndag, oj va fort ledigheten gick!! I morogon är det dags för mina trollungar att ge sig av till Solkulla och jag håller alla mina tår och tummar för att det ska somna fort!! Vi har gjort allt vi kan för att trötta ut dessa små barnkroppar som har ett energibatteri som är av en anna värld =) En tur till Klitterbadet med massa bad & lek, bubbelbad & mys!! Ellioth är mer under vattnet än över... Säger att han simmar under vattnet!! Såå underbart att se denna kille bada som han aldrig gjort annat!! Så förundrad över hur han kämpat med att våga bada & få vatten i ögonen och nu älskar han det! Han ville gå till stora bassängen med pappa nästan på en gång och när jag & Loppan kom dit ville han till och med åka rutchkanan - själv =))) Stolt mamma ♥
 
På vägen hem blev det donken och en tur om Tvååker för att häsla på Jörgen & Mari =) Mysigt och åh va fint de har i sitt underbara hem =) Blivit såå fint!! Barnen lekte och jag fick spanat in Loppans kommande 3-års present =) En ny dockvagn!! En Brio =) Blir kanoners!!
 
Stekpannan fick värmts upp & det blev lite pannkakor till kvällsmat till barnens förtjusning!! Mätta blev vi och det blev över till mamman imorogn till lunch och ett par till barnen =) Jag ska skriva färdigt mitt arbete imorgon... Nu promenad med Jen =) Lite gos med min dotter innan jag går =)
 
Ha det bst!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0