Föresten...

Det har hänt något alldels fantastiskt!! Vår kamera fungerar igen efter att fru Stehnson lagat den... Jag plockade av operativet, blåste i kamaran oh sen satte hon tillbaka det oh sen funkade den! Herre Jösses, varför har jag inte gjort det tidigare?
 
Testkörde den lite...
 
 
Känns som om jag vunnit på lotteri =)
 
Har för övrigt haft en mycket bra dag med mamma & barnen på Gekås där vi spenderat pengar på nya skor till barnen, sandaler till Ellioth & MIG =) Shorts och t-shirtar till Ellioth, pärlor, en raggarbil, lite nyttogrejjer mm! Ett besök hos viktväktarna hann jag med oxå på morognkvisten så nu e hon uppe i 11,5 kg! Kan knappt fatta att det e sant och att det fortfarande fungerar så bra för mig! Bara att köra på i samma stil, bra mat och promenader =) Tänk jag kanske når mitt mål fram mot slutet av sommarn!
 
Det var go, härlig kvalitetstid med mamma fast vi var allt annat än ensama på affären... Barnen skötte sig exemplariskt och vi tog det väldans lungt och en sak i taget! Annars ballar  jag ut, fixar inte stress längre som jag gjorde förr...
 
Nu ska jag bädda ner mig i soffan med min lilla Loppa ch titta på madicken och bara mysa! Min underbara lilla unge vad jag älskar dig <3 Sov gott för det ska jag göra med ett par goa barnarmar runt halsen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0