Brrr

Hua det e riktigt rått inne... Märks att familjen Stehnson stängt av elementen!! Ikväll tände vi lite ljus för att få lite mysvärme =)
 
Kan säga att det var en snabb promenad runt strängen idag! Jag hade inte bestämt mig när jag gick om jag vågade mig runt när regnet hängde såå tungt! Men vi chansade, jag & Zelman... Jätte skönt att komma ut det ska jag inte sticka under stolen med! När vi gick nere vid järnvägen började det dugga och det var ihållande... När vi nästan var hemma fullständigt det vräkte ner och regnet piskade i ansiktet, Zelma var som ett svart streck utmed vägen... Stackarn var pissevåt & hn ligger nu uppe på en kudde i soffan... Hon försökte envetet tränga sig in under Rogers filt men han ville inte ha en pissevåt hund under sin filt... Kan inte först varför!
 
Första dagen på veckan gjord och imorogn blir det en lååång dag! Det bär av till lorensergsteatern för att lyssna till Kay Pollack!! Ska bli riktigt roligt!!
 
Idag har vi haft härligt besök av Carro med barn =) Alldeles föör länge sedan!! Det blev köttbullar & Rackaroner och alla barnen åt massor!! Härligt!! Sen kaffe & chokladbollar, inte fel, två dgaar i rad =) Mina barn somnade som stkar när besöket åkt, dödströtta och väldigt nöjda!! Ett bra kvitto på en bra dag!!
 
Nu ska hon krypa ner under filten, inte samma som Zelma dock =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0