Ny vecka!

Go kväll =)
 
Uppkrupen i soffan efter en härlig promenad med en kopp kaffe va inte fel efter en låång dag på jobbet! De dagar jag jobbar till fem känns jätte långa... I know jag e inte van vid längre dagar, kanske ett I-lands problem =) Men det är såå skönt när man har underbara barn som föreslår Rackaroner  köttbullar en dag som denna då man inte har så mycket ork att stå i köket... Måste nog säga att idag var det supergott med rackaroner, wockade grönsaker & köttbullar!
 
Haft en rolig dag på jobbet måste  jag säga =) Jag trivs såå på mitt jobb nu! Det är så frächt, vitt och luftigt och miljön växer sakta fram... Har underbara barn & kollegor!! Åh va jag är lyckligt lottade att ha de jobb jag har! Idag har vi vart ute jätte mycket i solen och lapat sol i sandlådan =) Me like alot!! Blir det lika fins imorogn så åker solskyddsfaktorn fram till mina barn! Vill inte att de ska bränna sog för solen är vassare än man tror... Smörjning på morognkvisten innan de lämnas och en smörja på Solkulla om det behövs fyllas på...
 
Känner mig såå nöjd med helgen soom vart =) Städat köket från topp till tå och det känns helt underbart! Nu kan man bara hålla efter. Farmors saker har fått nytt liv och funnits sin plats i vårt hem! Det var tufft att plocka upp dem men samtidigt är jag glad att ha dem och minnas tillfällen man minns från olika tidpunkter i mitt liv ♥ Idag bytade jag till det svalare täcket, det andra är supervarmt nu... Till och med jag som är såå frusen tycker att det e supervarmt om natten... Nu har vi tagit steget fullt ut : Elementen e avstängda nu - sommartid är ju sommartid så nu gäller det =) Våga vägra elemneten!! Nu blir  det snart bingen för mig så amn orkar upp i morgon med! Sov gött!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0