Thaimat!

Mmmm har krupit upp i soffan mätt som en plätt =) Key kom ner i helgen och eftersom jag inte e bra lagade han maten!! Helt fantastiskt god thaimat! Wokade grönsaker, kyckling, jasminris med massa goda kryddor =) Massa stark piripiri, tänkte svettas ur skiten =) Det ska ju funka sägs det!
Jag bestämde att det får bli thaimat imorogn med =) Fan jag älskar det!
Det ska bli spännande dock att se hur magen säger om det hela, kan bara säga att det var otroligt nyttig Cissi-mat! Har faktiskt tagit en cider innan maten för att fira in fredagen... hoppas att den håller sig i schack!
 
Har vart på vårdcentralen, brukar inte springa ner dörrarna där precis... Det dröjjer innan jag åker dit frivilligt!
Men natten har inte vart bra! Har inte kunnat ligga ner för det gjort så ont i bröstet, ryggen och det har vart otroligt tungandat... Tänkte att nu har jag väl ändå dragit på mig luninflamation... Men icke! Virus har besegrat min kropp... Men det var inte det som oroade läkarn, hög vilopuls, svårt att andas så han tog extra prover för propp i lungan =/ Shit va läskigt! Tur att det provet var negativt!  Nu var bannemig blodtrycket bra ialla fall, jag som inte får äta mina vanliga p-piller längre för att mitt blodtryck legat i överkant! Skönt att det inte är högt alltid!! Han rekomenderade dock att komma tillbaka om det uppstår liknand problimatik och göra utredning angående astma =/ Suck!! Ja egentligen har problemen kanske funnits men det har aldrig utretts...
 
Såå min make och vår inneboende Key =) Är på g ner till Halmstad för att köpa en bil till mig! En svart v70 med all utrustning, hoppas hoppas att den e ok!! Orkade inte göra några större ovationer men det ska bli spännande att se vad han kommer hem med =) En -00 som visserligen gått långt men det oroar mig inte! Hi hi håller tummen för att den gamla åker med fort nu, sänkte priset lite så kanske den åker! Bilder kommer sen =) såklart!
 
Imorgon är det lördag, vägningsdag! Håller tummn för att jag ska orka åka upp för jag behöver det! Det känns skumt för jag vet inte vart jag ligger... Tycker jag hållt mig i skärpning men man vet ju inte! Den som lever får se... Nu blir det Idol, soffan, Zelma och mina kids som leker på sitt rum! Njuter av ljudet av skrattande barn som faktiskt leker =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0