Barnkalaset

God morgon gott folk!
 
Seg som 17 idag... Kan det bero på att vi satt ute och njöt i det fina Brittsommarvädret?? Det var helt underbart väder igår och det verkar inte bli sämre idag! Tänk att vi har sånt fin sensommarväder!! Igår blev det grillning med grannar och vi satt ute till halv ett på kvällen! Levande ljus och filtar med något att värma sig med under västen med =)
 
Lördagen kom äntligen, som vi väntat på den! I skolan och på fejjan har det ju gjrts reklam för Barnkalaset som Veddigevisionen annordnat för barnen och det var Ellioth mycket väl medveten om =) Brandbilen, polisen och härst & vagn var det som drog mest för mina barn! Vi traskade ner till kalastområdet och träffade Sofie med kids! Fanns ju hur mycket som helst att titta på... Om man gick en promenad kunde man gå runt till fler stationer och se vad som skulle hända där =) Jätte roligt, med teater, saft & bulle, pyssel hos Eva på församlingshemmet, popcorn & festis vid affären och tillslut häst & vagn!! Det var supertrevligt och mycket bra jobbat va alla arrangörer och folk som bidragit till att göra det till en perfekt dag för våra barn! Träffade hur mycket folk som helst som man kände, vilket var supertrevligt =) Det är just sånt här som folk behöver och det betyder så mycket för många, klart att man vill att det ska fortsätta att vara en levande by med en stark framtidstro!!
 
 
 Blixtar på armarna =) En lycklig snubbe som träffat sin fröken & hon fick en bamsekram!!! Nu ska vi till Eva!!!
 
 
 
Pyssel hos Eva!!
 

Åh man kan leka här =) Det gjorde vi när vi var små!!!! Ellioth har saknat Eva & hon fick med en bamsekram när vi kom dit!! Pyssel var inte det som drog för grabbarna... Men godiset var ju inte läbbigt!! Det var ju lördag!
 

Lovis I brandbilen =) Ellioth ville inte... =(
 
 
En nöjd Loppa på väg hem!! Ellioth följde med sin bästa kopis Herman hem!!
 

Så knyckte förskolläraren lite tips =) Ha ha undra vad jag ska hitta på idag?? Klart att detta ska hänga i vår hall på Trollebo!!!
 
Roger e på G till Kungsbacka med Alvin & Felix som skulle på dommarutbildning, dag 2! Jag har fastnat här... Barnen leker och Key fixar med sin dator =) En skön söndag faktiskt! Roger & Key ska mecka bil sen och jag vette 17 vad jag ska hitta på... Ta det lugnt, pyssla, mysa med mina barn tror jag!! Kan väl inte bli bättre!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0