Blomman för dagen

Äntligen kom den första blomman på Ellioth blomma för dagen som de planterade i våras på Solkulla! Han har väntat länge och vi hade nästa gett upp om att det över huvud taget skulle komma någon blomma!!! Ska jag vara helt ärlig så har jag tänkt att hiva den eftersom bladen ser mer döa ut än levande!
 
 
 
Vist e den vacker! Nu ser jag att det är två till på G att slå ut!
 
Det har vart en ganska ok vecka om man bortser från måndagen... Nu börjar magen stabilisera sig igen... Det har vart tufft dock då jag känner att det är inte mycket som krävs för att man sja bli lite svajjig!  Fy den har mö makt den där magen! Det har vart svåra lämningar för Ellioth den här veckan och jag antar att det kommit in i en sån period för honom med, verkligheten kommer ikapp honom!
 
Idag ska jag på utbildning IGEN, HLR denna gången. Jätte bra att vi får det genom jobbet men just nu e jag så trött bara... Nåja det är två dagar kvar och sen är det helg! Igår gick jag & Nett runt strängen =) Me like va underbart det var! Både att orka ge sig ut och att få lite luft, egentid och tjöta skit =) Kan väl inte bli bättre!!
 
Strax dax att väcka den store så han kommer upp och iväg! Idag ska han sova hos Emeline, han nya tjej... En jätte go tjej va det!! I helgen ska han till sin mamma. Vi sja till brandstationen & förhoppningsvis Klitterbadet!! Massa mys med kidsen!
 
Ha en bra dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0