Elite here I come!

God morogon!!
 
Pigg som en mört, en aning skillnad från gårdagen kan man säga! Lite småbakis var man nog allt men jag fick fixat & grejjat som attan ändå! Oljat in köksbordet och stolarna flera gånger igår! Känns helt underbart för det har verkligen hängt över mig läääänge! Så kan det vara när inte tiden räcker till!
 
Vi hade en superduper kväll ute i lördags! Det var såå roligt och vi var inte hemma förän halv 4! Wow, vad vi dansade och många goa drinkar blev det! Bowlingen gick ju så där, hon van INTE =) Det gick bra mycket bättre för min man!! Maten var en flopp för många av oss =( Tyvär blir det ingen mer mat för oss på det stället! Men bowla kan jag gärna göra omigen =) Ett mycket härligt gäng men lätta, trevliga och glada människor! Jag förstår att min man trivs på jobbet, det var riktgt roligt att alla respektive fick följa med!
 
Jag, Key & Loppan körde hem John på eftermiddagen och sen fortsatte vi andra till Gekås =) En jacka till mamman och lite smått & gott! Hårfärg blev det oxå och underbara Nett hjälpte mig få det i håret när vi kom hem =) Kanon eftersom jag ska till frissan idag och klippa mig!! ÅÅh det ska bli såå gott att få blort allt slitet, har ingen aning om hur jag ser ut när jag kommer därifrån! Vi får se! Nepp nu kallar dotter & tvätt =) Ha en go dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0