Fått knäppen =)

Uppe med tuppen trotts en förlamande trötthet måste jag säga! Har sovit otroligt hårt mellan varven av mina drömmar och sonens drömmar =/ Znoozade 500 gånger idag men jag hade ställt klockan med en god marginal!
 
Idag flyttar symaskinen till Trollebo =) Ha ha nu har jag fått knäppen på jobbet och jag smittar av mig! Måste säga att just nu är det såå roligt att gå till jobbet =) Vi hittar på så mycket roliga saker hela tiden och det växer fram både det ena och det andra! Jag får ta med kameran en dag och ta bilder! Idag ska det sys vimplar för hela slanten, det är såå roligt! Vi har haft planer på det länge men inte haft varken tid eller ork för det men nu katten! Det e tur att man har lite i gömmerna hemma som man kna använda =)
 
Ska in till stan efter jobbet med mina barn! Vinterjacka & termobyxor ska inhandlas til mellansonen, id-kort ska tas till den store sonen och jag ska ha SOCKAR!! Min socklåda är emty så den måste fyllas på! Denna månaden är vintermunderingen över så nästa kan vi gå på lite roligare saker som barnens garderober =) Ellioth behöver både det ena och det andra, han har växt som tusan!
 
Nä nu blir det frukost innan Loppan vaknar! Hon ska äta på Solkulla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0