Gott o blandat

Go kväll! 
 
Vålnaden med Wallander, den har hon sett..Fastställer egentligen ganskanskönt så man bara kan slapptitta! Måste erkänna att jag e tröttare än tröttaseffekter en helt underbar helg! Fredagen bjöd på härlig väder så vi passade på att grilla! Vem vet när hösten är här, enligt vädret nyss har den kommit för att stanna. Vist har vi haft en helt fantastisk brittsommar som man kunnat njuta av men härliga promenader och ganska sköna kvällar! Men jag får nog säga att det ska bli skönt med lite blåst i träna och mörkret som lägger sig, ljusen ischias värmen inomhus! Jag ser fram mot långpromenaderna, alla vackra färger i naturen och myser av alla tända ljus min man tänt! 
 
Lördagen bjöd på ett besök på brandstationen tillsammans med Nett o Rikard, Janice o Theo. Vilja o Lovis ville båda köra den lilla brandbilenb:) ilättvättat när man e liten. Vi avslutade dagen med kaffe och tjejsnack! Därefter åkte vi ut till mamma o pappa för middag! Kalopsen var nästan klar, sååå gott! Det bodde äppelpaj, vaniljsås, kortspel! Precis vad vi behövde för att ladda batterierna. Jag lånade mammas våg och blev jätte glad! Nu e jag på G! 
 
Idag bliv det Klitterbadet och massa stoj :) Ellioth var till o med utan puffar en stund och vi planerar inför simskola! det startar fram mot hösten och vi hoppas komma med på söndagar på Klitterbadet. Vist det e en bit men vi åker ju ändå dit och funkar det för Ellioth är det värt det! Mammas stora kille <3 Lovis åkte rutchkanan själv :) 
 
Det blev Donken och sen ett besök i Tvååker hos Jörgen o Mari! Jätte mysigt! Barnen lekte långt om länge, Ellioth var svårstartad då Edwin hade kompisar hemma... Sen blev det kurragömma, trollhassel och vindsspaning :) Får inte dröja så länge till nästa gång! 
 
Äntligen sover kidsen och vi slappar i soffan. Försöker förbereda mig inför en tuff vecka, en dag i taget! Möten, förberedelser och långa dagar... Hela arbetslaget är i samlad trupp så nu kör vi, hoppas på temastart i veckan :) me like! 
 
Nä åter till att vara en social fru :) ha det bäst!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0