Wow!

Förskylningen verka ha vänt =) Mår så mycket bättre idag än igår! Snart beger jag mig ut på promenader igen, haft en paus när jag inte vart bra.
 
Känner mig ganska ok med viktväktarna, räkna i alla fall =) Det där med möten det vet jag inte hur jag ska göra. Vill inte lägga energi på att åka in till varbeg på ett möte som inte e bra! Konsulemten är inte vad jag hoppats på men jag vill defenifivt inte ge upp!! Tänker banne mig inte ge mig utan jag ska nå min målvikt, det får bara ta den tiden det tar! Livet har lite mer som behövs energi till just!
 
Måste ju säga att det var en fröjd att lämna min son idag =) Det gick hur bra som helst och jag hoppas verklligen att det släppt ordentligt! Han tycker att det är roligt! Gympan va kul, Axels backe var kul och han gillar Marie jätte mycket =) Känns härligt!!
 
Min ljuvliga dotter är såå superduktig =) Kissar på toaletten hela tiden!! Det har hänt någon olycka då och då, fast oftast då hon inte hinner, eller får inte av sig byxorna... Hon har precis lärt sig hantera nummer 2 med, ber om en blöja =) Det trodde jag aldrig för ett par veckor sedan men nu så =) Me like!
 
Alvin gillar skolan jätte mycket, bra klass, schysta kompisar och de gör massa roligt! Känns så roligt! Han har bestämt sig för att  hoppa av psi-specialinnebandy... Han orkar inte ha idrott 6 gånger i veckan plus match =( Det gör han rätt i tycker jag , man måste orka! Det finns ett liv med mer att erbjuda än idrott!! Känns såå bra med Alviin, vi pratar mycket ♥ det ger mycket och han behöver det =) Min store gosse!
 
Nu päser jag i soffan med min darling!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0