...

Då var det söndag igen och helgen har flugit förbi =) Imorgon är det tillbaka till jobb, fast egentligen är det min lediga dag... Men får man timme för timme är det helt ok! Det blir lite extra klirr i kassan som kan sparas till något!!
 
Har åter blivit påmind om livets sårbarhet och hur det plötsligt bara kan förändras för alltid... Hur fruktansvärt orättvist livet kan vara! I fredags var jag på begravning, en otroligt vacker begravning med hela kyrkan full av folk, blommor, känslor... Hade inte vart i den kyrkan sedan dagen jag gifte mig... Prästen sa såå många fina och kloka ord, ord som jag förmodligen kommer att bära med mig på en alldeles särskild plats i mitt hjärta! Ord som alla borde bära med sig och försöka göra om till våra egna och plocka fram när allt känns motigt och kanske stanna upp och förvalta dessa ord!
 
"Det är inte livets alla dagar som räknas utan vad man fyller alla livets dagar med som har den största betydelsen"
 
Det är ord som betyder så otroligt mycket tycker jag och det är ju precis så, vi lever bara detta livet en enda gång och det gäller att verkligen göra det allra bästa utav det, varje dag! Vi har alla ett val över hur vi vill leva vårt liv och jag tänker välja livet, positivitet och att se det bästa med allt!
 
 
I går hade vi kalajs för Roger och det var såå mysigt!! Vi ändrade om lite i köket och fixade och trixade så vi kunde alla sitta i köket och det var så härligt!! Tror att maken var oerhört nöjd över både kvällen och hans presenter!
 
Vad som händer och fötter i dag vet jag inte riktigt... Vi hade planer men det bidde liksom inte av och nu är maken ute och lagar min bil som kronglade till sig igår! Ett nytt bromsok behövs nog... Suck!! Är det inte det ena så är det banne mig det andra! Men det e ju tur att man kan fixa det i alla fall!! Tur att jag har en mekaniker till make =)
 
Nåja nu ska gå och se vad mina små juveler hittar på, de har tro det eller ej lekt tillsammans hela dagen hittils utan en massa kiv och bråk! Underbart musik i mina öron! Ha en bra dag på er!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0