God fortsättning

 
 
God fortsättning önskar vi er! Då har stillheten lagt sig över Lomvägen, alla myror är borta och barnen är nöjda och glada med sina klappar... Det ses på film, byggs lego, lyssnas på musik och mamman & pappan njuter av att se ungarnas glädje!
Den 23:de hade vi lillajul med familjen Altesson-Kling med god mat, dryck, klappar & jultomten! Det var skönt att nu äntligen var det jul efter en mer eller mindre hektisk dag på stan med de sista inköpen! Vi hade det jättemysigt och damp tillslut ner vid tv:n med uppesittarkväll och där satt vi =)
 
Barnen stormtrivdes när tomten kom =) Vilja gömde sig under en filt för hon tyckte minsann inte om tomten och rädslan tog över! Tur att den försvann när hon öppnade sin docka! Lycka!
 
Då kom äntligen julafton, med sovmorgon, lugn & ro och vi mös hela förmiddagen med julmusik, julfrukost och förberedelser inför kvällen då mormor & morfar skulle komma <3
 
Mina tre små hjärtan samlade vid granen <3
 
Mys i soffan inför Kalle Anka!
 
 
Uppdukat...
 
Så kom då äntligen Tomten...
 
 
 
 
 
 

Alla nöjda & glada och nu kunde lugnet lägga sig =)
 
Julen handlar om gemenskap och kärlek och värme och det är det som är viktigast för oss. För barnen handlar julen än så länge om klappar... Det blev julbord, dryck, av att vara tillsammans, umgås och till sist hamnade vi framför Tomten är far till alla barnen =)
 
Idag njuter vi av lugnet, av att vara tillsammans och bara vara! En riktigt GOD JUL till er alla!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0