Alltid redao!

Kvällen på er!
Barnen badar & det är ett ljuvligt ljud av samspel & lek =) Älskar att sitta & lyssna till mina barns lek, de leker otroligt bra tillsammans och har en fantastisk fantasi! Man blir lite full i skratt när man lyssnar till alla funderingar och hur de pratar med varandra!
 
Vi gör oss redo för att återgå till jobb imorgon, har förberett Ellioth & kollat upp vad som hände & fötter till veckan men det ser ut som om det blir en lugn vecka med tema värdegrund! Ellioth verkar nöjd med att gå tillbaka imorgon och det känns skönt, det var han inte i förmiddags när vi pratade... Vi hade en mindre bra frukost men lite psykbryt här & var men vi redde upp det och det blev ett gott samtal och en mysig stund i soffan. Han har faktisk ätit riktigt bra idag, både lunch & kvällsmat så mammahjärtat känns varmt igen =) Är inte såå orolig och det får gå som det går och det är egentligen bara att hålla alla tummar & tår för att det ska bli en bra vecka vi har framför oss!
 
Jag ska ansöka om en semesterdag på sportlovet =) Blir det som jag tänkt så går har tre korta femtimmarsdagar och det kan man ju inte klaga på! Tänk att det snart redan är sportlov, det var ju nyss jullov! Fattar inte vilket rasande tempo dagarna flyger fram i!??? Blir änna lite mörkrädd! Är det så här fort livet susar på?? Vill suga i mig alla minnen och alla upplevelser på en enda gång!
 
Idag gjorde jag en middag jag inte gjort på evigheter, ungspannkaka. Mest för att det kostar så mycket pp, att det är såå gott & att jag inte känner mättnadskänslan.. Samma som pannkaka =( Och med facit i hand så kommer det nog ta lika lång tid tills nästa gång jag ska äta det, det är inte värt det! Dels räknade jag fel... Huvudet under armen så det blev 17 pp istället för 11 som jag tänkt & haft råd med i min budget... Nu blir det sträckbänken resten av veckan!
 
 
En utlsagen Hellner =)
 
Då har vi tagit vårt andra OS-silver =) Marcus Hellner på skiathlon 15 km+15 km =)) GRATTIS va roligt!! Det var grymt spännande!!
 
 
Så... nu ligger barnen i bingen tittandes på Madicken! Kom just på att jag måste läsa en saga för miniman som jag glömt... Han lånade den på bibblan och den ska tillbaka imorgon! Så kan det gå! Ha det bäst!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0