Spel =)

Sitter i soffan med två små juveler & spelar det ena spelet efter det andra =) Vi tar dagen som den kommer och försöker att göra det bästa av att vara hemma i karantän! Jag mår bättre idag & tur är väl det så jag har ork för mina små! Lovis verkar bättre med medans Ellioth är lite halvloj... Vi får väl se vad som händer & fötter, han har ingen vidare matlust alls så vi tar det lugnt med maten idag...
 
 
Här spelar vi labyrint, ett spel från när jag var liten =) Jag minns att jag tyckte att det var jätte roligt & lite klurigt! Jag & Alvin spelade det mycket när han var liten och Ellioth tyckte med att det var roligt! Det tog ett par gånger innan han förstod hur det fungerar och det är ett spel man verkligen får gnugga energiknölarna! Det märks att Lovis är lite liten ännu och hon har svårt att förstå var hon ska gå, hur vägarna går... Men övning ger färdighet och jag tror inte att det dröjer länge innan de kan spela utan att jag behöver hjälpa =) Sådana här dagar som  ger mammahjärtat en extra puff, när man kan & har tiden för att vara med barnen och där de kan få bestämma vad man ska göra =) Vad brukar ni göra när ni är hemma & vabbar?? Jag tycker det är perfekta dagar där man gör det lite extra mysigt! Bakar eller spelar spel, tittar på film & försöker att njuta och bara vara.
 
Just nu pusslar Lovis sitt nya pussel med prinsessor =) Hon älskar det!! Det är ett pussel med 100 bitar & det är lite extra roligt att varje pusselbit är unik & inte den andra lik! Det är till och med olika storlekar på bitarna =) Hon börjar få en del pussel att bita i och det är såå roligt! Tror hon kommer bli som sin mormor & sin mamma när det kommer till pussel =) Vi har alltid pusslat mycket och det finns en liten samling med pussel i näs både med 1000 & 2000 bitar vad jag kommer ihåg!
 
 
 
Vi har spelat barnmonopol med vilket är ganska roligt =) Barnen lär sig ganska fort vilka regler som gäller och det märks på dem att vi spelar ganska mycket spel. De börjar få in tänket =)
 

Det blir en pyjamasdag idag, Zelman har fått vara ute på gräset & det har hon nöjt sig med än så länge... Men det funkar ju att ha pyjamas under termobyxorna med om vi försöker ge oss ut på en liten promenix så vi får lite frisk luft =)
 
Ha en bra dag med
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0