Äntligen Fredag!!

Åh äntligen FREDAG!! Fast jag vart ledig i veckan så är det helt underbart med fredag =)
 
Då var dagen äntligen här så Roger skulle träffa Michael Etzner hans läkare på ortopeden. Han är specialist på just axlar... Vi var där idag för att kolla upp vad Rogers smärta kommer från, han är märkabart påverkad och det går upp i nacken denna gången med... Röntgen först för att sedan gå till ortopeden, jag Roger & Lovis. Måste skryta något alldeles enormt över vår lilla Loppa som har vart outstanding idag! Nemas problemas trotts att Michael glömt av oss så vi satt & väntade i 45 minuter efter tiden innan sköterskan kom och tyckte att vi väntat lääänge... Då fick vi komma in på en gång =) När vi är på ortopeden är vi vana att få vänta extremt länge så vi reagerade inget nämnvärt...
 
Plåtarna visade inget alls men när Michael undersökte Roger märkte han tydligt hur smärtpåverkad han var och att hans rörelsemömnster var hämmat... Det blev en ny kortisonspruta rätt in i nyckelbenet... Jag måste nog erkänna att jag var lite lätt svimfärdig när han görade runt sprutan i axeln och när jag såg hur ont det gjorde! Hoppas nu att det hjälper! Summan av kardemumman blir nog en spruta om året... Sjukgymnastik ska det bli hos Gunilla (experten på ortopeden) som för hoppningsvis hjälper till!
 
Lovis ville till McDonalds och föräldrarna var inte svårövertalade! Vi han precis med handling innan det var dax att hämta Ellioth & Herman =) Han har vart här hela eftermiddagen och barnen har lekt & lekt & lekt!! Har två ganska trötta barn som säkert kommer vara uppe i evigheter! Lovis har kommit in i en underbar period och drömmer fantastikst läskiga drömmar och skriker sig genomsvettig mitt i natten... Sen kumperar hon med mig och sen sover vi mindre bra omman säger så... Jätte jobbigt men samtidigt jätte gosig =)
 
Nu blir det Fångarna på fortet och sen nostagitripp med Coctail!! Hoppas ni alla har en goer fredagkväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0