Egentid

God morgon! 
Wow det e inte illa att känna sig bakis fast man inte tog en droppe :) Sovit som en kung!! Mycket nöjd efter gårdagen son var supermysig!! Vi hade en toppenfamiljedag med bad på Klitterbadet,  lunch på Mc,  tapetinköp till Alvin!! Nu har vi att göra fram i januari :) Känns spännande att äntligen få klart barnens rum, precis så som vi vill ha det!! 
 
 
Väl hemma var det bara att packa för de små som skulle sova hos mormor och morfar då vi skulle gå på bio! Hade barnen fått packa fritt hade de packat halva rummet... Med täcke & kudde med såg det ut som om de skulle flytta :) Alvin åkte hem till mamma över helgen och han var mycket nöjd efter veckan som gått ♥ fick mig en bamsekram innan han gick!! 
 
Det blev Sakura Thai med tre små rätter, aningen besviken denna gång.  Inte lika gott och inte buffé  som vi hade räknat med... Nåja mätta åkte vi ner till bion med 1000 andra :) Hundraåringen blev det, en jäkla många goa skratt och vist vst den bra! Vist det va ingen biofilm men det var skönt att vara bara vi! 
 
Nu blir det frukost i soffan :) nyhetsmorgon,  en promenad med Zelma och en tur till Eklöws. Vi får se när våra troll kommer hem nöjda efter egentid med mormor & morfar!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0