Finaly ready!!

Wow!!
Äntligen är Alvins rum klart!! Mai gaad va nice det blev =) Har en mycket nöjd grabb!! Det känns så jäkla härligt att vi rott vårt projekt i land och med mycket god hjälp av Key!!
 
 
Realy nice!!!!
 

Vår älskade grabb
 

Tavellister, kanske ett par bokstäver... Lite ljus så blir fondväggen kanon!! Lite nya växtre, nya krukor & lite nya kuddar så blir det finnemang!
 
Sitter fastklistrad vid tv:n & kollar på Revenge!! Bästa programmet ever!!Ett måste varje vecka, aningens strävigt att sitta upp till 23 men va katten det e det värt & imorgon ska man inte upp heller =) Hemma med mina små kids så det blir sovmorgon! Ska städa hemmet nu när jag äntligen fått tillbaka mitt vardagsrum!! Tvättkorgen e tom så den behöver inte läggas någon tid på alls =) Känns skönt att inte spara allt till helgen!!
 
Blev inte mycket fimtittande idag... Sofie kom över på förmiddagen och undrade om jag behövde ut med Zelma så kunde hon passa barnen!! Underbara Sofie =) Klart att jag behövde och Zelman blev mycket nöjd!! Sen stannade hon på kaffe, lunch & en massa tjejsnack =) En helt kanontorsdag tycker jag!! Hoppas på en kaniners fredag med! Ska till Eklöws för lite helghandling och en promenix så blir det finfint!!
 
N börjar andra delen av Revenge så hejsan svejsan!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0