Fredag =)

Gäääsp & godmorgon!!
 
Fy f-n va trött jag är!! Min lilla Loppa vaknade halv 5... gnällig som bara den så hon fick komma upp till mig och gosa lite och hon somnade faktiskt om... Men inte jag och jag viste att klockan skulle ringa kvart över 5 så egentligen var det inte ens lönt att somna om...
 
Bara att traska upp ur den varma goa sängen när Roger gick upp... Ingen ide att ligga kvar fem minuter för att ligga & lyssna på hans slammer... Är era sambos, män what ever tysta i köket om morgonkvisten? Jag vet inte vad det är men allt låter som en bongotrumma i mitt huvud, han kan smyga hur mycket som helst och det tror jag egentligen att han gör men inte i mitt huvud =)
 
-4 idag så det var ju bäst att ta termobyxorna när jag var ute runt brandstationen med Zelman! Hon backar lika mycket som vanligt när hon ska ha på sitt täcke, hon gillar det INTE!! Men den gamla tanten behöver det, hon skakar annars =/ Märker att hon inte fixar den där vinden och kylan så bra så det är för hennes eget bästa... Som om hon skulle fatta det =)
 
Fredag & Solkulla är stängt för planeringsdag så Loppan ska jobba på Trollebo idag =) Hon älskar det! En kortis dag fast jag egentligen skulle jobbat till halv 5! Tina ville byta en annan låångdag för henne i nästa vecka och inte mig emot, en fredag liksom! Hur skönt som helst! Ellioth & Herman hade bestämt att de skulle leka idag men Sofie ringde senare igår kväll och berättade att Herman hade fått magsjuka!!! Yack!! Vill inte ha, men det finns ju överallt så det är bara att hålla tummar & tår... Tror inte att det smittar förebyggande eller i omvänd ordning =) Ja ja ni fattar vad jag menar! Lite optimistisk måste man ju vara!
 
Alvin ska dock till sin mor idag... Eller sover han hos en kompis, vem vet... Han är inte heller så hongen på magsjuka =/
 
Imorgon är det Kyndelsmässodagen eller Jungfru Marias kyrkogångsdag som det också heter och det ska vi fira =) Det är 40 dagar efter Jesus födelse och den dag då Maria och Josef bar fram honom i templet. Vi ska gå på bio med mamma, pappa, Ellioth & Lovis på Frost som har premiär idag! Efter det åker vi hem hit & äter kokekött, kokekorv, pepparrotssås och det viktigaste av allt, grönkål! Sista julamaten åker =) Vi firar inte det så men det är en mysig tradition att äta julmat den sista dagen i julen (kyrkoåret). 
 
Sen är det ju en annan väldigt speciell dag, melodifestivalen börjar!! Klart som tusan att vi ska se! Ellioth hade bättre koll på det och började prata om det i början av veckan att mamma, vet du att på lördag är det melodifestivalen =) Japp jag har lyckats ganska bra! Han älskar det & han har blivit väl triggad på förskolan genom åren så vi hänkar på, ska väl inte sticka under stolen med att jag & mamma med tycker att det är roligt! Till skillnad från papporna  ifamiljen =) Men de får vackert foga sig!
 
Ikväll ska vi hem till Janice & Christoffer för att fira Christoffers födelsedag =) Ska bli mysigt och vi har inte vart där sedan de flyttat så det ska bli riktigt roligt att träffas & gå husesyn såklart!! Håller alla tummar & tår för att alla är friska bara, inklusive här =) Magsjukan hade vart på besök där i veckan men nu ska den vara utflugen... Nä nu ska den här mamman fixa frukost till sina så hjärtan som kollar på tv! Älskar de här mornarna egentligen som det finns hur mycket tid som helst att bara vara & njuta av lugnet innan dagen drar igång = ) Ha en bra dag allesammasn!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0