Fredagsmys!!

Hemkommen från en mycket kall eftermiddagspromenix med Zelman och landade i köket för att strösurfa lite =) Fredagsfeelingen har infunnit sig och jag har fått städat (har bara moppningen kvar), handlat, vart ute med Zelman och nu är det bara att slappa... Tänkte fixa lite tacos ikväll innan fångarna på fortet och sen ska jag inte resa arslet från soffan mer idag! Vi får väl se när mannen kommer hem från dagen dagsverke, blev jouråkning till Kungsbacka för han & John så jag kanske får äta tacos själv med mina tre små juveler?? Men det gör inget, huvudsaken är att han kommer hem såsmåningom!
 
Ellioth är helt fit for fight nu och det är ju helt underbart att det inte blev mer! Han e sugen på att leka med en kompis imorgon så vi får väl se om vi kan hitta någon! Nu sitter han & Alvin & spelar Wii på ungarnas rum! Härliga ljud, skratt och beröm hörs inifrån rummet och mitt mammahjärta svämmar över! Vilken fantastisk storebror Alvin är =) Ellioth ser otroligt mycket upp till sin storebror och älskar att få vara med honom och vad bättre är är ju att storebrodern är fabuless på alla former av tv/data/Ipad mm spel =) Lovis överraskade innan när hon följde med mig & handla!! Varsin tablettask fick hon köpa till sig & Ellioth. Hon viste precis vilken han helst ville ha och en överlycklig Ellioth mötte upp i dörren! "Åh tack snälla Lovis" utropar han!! Jag har världens bästa lillasyster!!  Då blir man också alldeles varm i hjärteroten!!
 
Mitt i all städning idag fick vi besök av en ljuvlig liten Vilja & Nett =) Härligt med ett avbrott i städandet och lite kaffe innanför västen! Vi han med lite update och födelsedagsplanernig inför kommande födelsedagar! Mysigt!! Därefter kom Alvin hem och vi åt lunch innan nästa kaffebesök anlände, mormor! Vi blev sittande i köket alldeles för länge innan hon var tvungen att fara hem & tvätta lite innan de skulle in till stan.
 
Åh nu börjar ångesten klamra sig fast... Imorgon SKA jag åka upp till Kungsbacka och väga mig för första gången sedan jul... Jag förväntar mig det absolut värsta och allt annat under det är ett plus!! Huvudsaken är att jag VET att jag gått ner de sista två och en halv vecka i alla fall!! Det är ju nemas problemas när allt e som vanligt och livet rullar på i övrigt och det e ju inte jul jämt!
 

Min hönapöna är helt fantastisk på att pussla =) Här pusslar hon ett 99 bitars pussel!!! Så jag vet ju i alla fall vad hon ska få i födelsedagspresent!!
 
Ha en goer fredag!! Kram på er!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0