Spel =)

Idag har vi verkligen haft mys på hög nivå! Vi har spelat spel tillsammans =) Vi har premiärspelat två spel som barnen fått i paket, partymonopol och Tjuv & Polis!
 
Idag gjorde jag ett tappert försök att spela Tjuv & Polis med barnen... Det är från 7 år så det är inte så lätt... Men vi spelade ett tag tills de var nöjda. Barnen tyckte att det var jätte roligt så det blir säjert fler gånger, bara man har tid!
 
Lovis hade mycket annat för sig... samtidigt!

Lyckan kan vara att slå =)
 
Njuter av juleljusen så länge vi kan!!
 
Monopolet var från 5 år och det var nästan samma regler som vanligt monopol. Det var jätte roligt och ett spel som jag mer än gärna spelar igen! Pappa, jag, Lovis & Ellioth var med och spelade och barnen följde ganska snabbt med i spelet... Hade en son som tyvär gick i kokurs först så då var spelet slut varpå han blev supersur! Han är såå otroligt dålig förlorare (precis som sin storebror) och det är såå svårt... Vet inte hur man ska bemöta det mer än att vi pratar med honom om det, att man inte ska vara ddålig förlorare, att han kanske vinner nästa gång... Lovis vann och hon blev jätte glad =) Lovis blir glad oavsett om hon vinner eller förlorar, det är inte det viktigaste för henne!
 
Nu kom Alvin & Emeline hem så nu ska vi försöka fixa lite kvällsmat & få våra barn in i duschen... Det kan bli spännande! Tänkt att få dem i säng till halv 8... Hm med lite sagoläsning så ska det nog gå vägen!! Wisch me luck!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0