Vab

Jaha då var det torsdag morgon och jag är hemma med två små barn... Ellioth ligger på sitt rum & Lovis sover...
 
Vi var uppe hos Carro i går och det var såå mysigt!! Alldeles för länge sedan!! Det blev fika när vi kom & sen hjälpte jag henne att montera sängar som hon köpt till barnen! Jisses va nice det blev! Helt andra rum & så mycket yta när golven blir fria! Men när vi var där degade Ellioth ihop och bara satt i soffan och mådde inget vidare! Småfebrig kändes han, klagade på ont i magen och ont i huvudet... Ringde och sjukanmälde honom då han var vit som ett lakan... När vi kom hem piggade han på sig lite men deckade halv 9 i min famn i soffan!
 
Lovis sov ända tills nu och hon har yrat i nattmössan halva natten... Suck!! Det känns sådär o vara hemma när barnen är halvkassa men det e lika bra så kanske det inte blir värre än så här! Man får hålla tummar & tår för att våren ska bli ganska lugn när det gäller vabbande! Själv dansade jag i säng hal 10 redan och kände mih inte fit for fight alls... Frusen som tusan och småont i huvudet, har vart så ett par dagar... Likabra att vara halvkassa alla tre på en gång =)
 
Vi har bara en vägg kvar med tapetsering i Alvins rum! Hemmet ser ut som ett bombnedslag och det börjar bli lite tröttande... Alvins rum har vart e H, jävligt att tapetsera då de satt en list utmed en garderob... Way??? Roger höll på att gå upp i limning igår när han & Key hjälpes åt att tapetsera! Key kommer ikväll med så det blir klart =) Kan säga att det får allt vänta på sig innan vi gör mer rum... Nu e det bara kök & vardagsrum kvar men det känns som om det får bli till sommaren då man kan vara ute mycket!!
 
 
Blir såå nice & nu när den vita tapeten är med så lyser det upp hela rummet!! Kommer bli såå snyggt när allt e klart!! Hoppas jag e så pass ok att jag orkar fixa det imorgon!!
 
Tillbaka till soffan & nyhetsmorgon!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0