Astrid Lindgrans värld!

Hemma igen efter två ljuvliga dagar på Astrid Lindgrens värld tillsammans med Jörgen och Mari och barnen! Vi har verkligen haft det superbra, perfekt väder, glada barn och nöjda föräldrar =) Vi fick ut det mesta av dagarna inne i parken, sett massa teater, miljöer och fått många härliga skratt!
 
Emil i Lönneberga =) Det var såå varmt så vi nästan dog...
 
Värmeslag på Emil....
 
Inte nudda maken var dessa två töser riktigt bra på!!
 
Det lila huset lockade mycket då det fanns mycket att leka med därinne =)
 
Vi mötte Tengils soldater som Ellioth vågade gå fram och hälsa på !!!
 
 
Klassiska scener ur Madicken!! När hon hoppar från vebotaket....

Pippi på cirkus... Olidligt varm...
 

Bröderna Lejonhjärta! En fin skildring av den storyn, älskar Lejonhjärta!!
 
 
Ronja Rövardotter!! Vilken otrolig miljö de har byggt upp!!
 

Nils Karlsson Pyssling, inte helt enkelt att ta sig upp på gigantiska möbler! Men man är mäkta stolt när man klarat det själv!!
 

Karlsson på taket är en rolig prick med massa bus! Vi satt på första parkett och barnen skrattade nästan sig sönder och samman!!
 

Dag två testade vi parkens grillar och mumsade på korv med bröd!
 

Wow vilka snyggingar =)
 
 Ett favorit ställe var lekplasten vid Karlsson på taket!!
Skulle kunna ladda upp miljarder bilder men nu får det vara nog =) Det var nog den sista gången vi besökte denna underbara park... Alla våra barn har fått leka loss i parken och se alla underbara sagor från Astrid Lindgren!! Vi är uppväxta med hennes underbara sagor och något man såå gärna vill att våra barns ska få med sig! Jag äskar att läsa för dem och de älskar att lyssna så det är inte så svårt att fånga dem =) Vem  vet om man återvänder dit en dag med små barnbarn?? Jag hoppas innerligt att hennes sagor förblir levande även för dem!
 
Nu är vi tillbaka i vardagen, så som den kan vara på semester i alla fall =) Det är inga problem att få tvätten torr när mätarn visar 43 på altanen.... Vi fick fram poolen så Lovis och jag har  badat idag medans pappan och sonen mekat cheva! Ikväll blir det en sur till stranden för lite grillning, hade gärna legat på stranden idag men det blåser lite för mycket för min smak så vi fixade oss en egen strand hemma!!
 
 
 
Kan man ju leva med =)
 
Ha det bäst!!  KRAM
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0