Lååångtorsdag!!

Igår åkte familjen Stehnson och vår kära granne Sofie tåget till Varberg =) Lyckan var total för två små kids!! Tänk man behöver inte åka till Liseberg, det räcker med Viskadalsbanan...
 
Det blev ett litet äventyr för oss och vi hamnade på sakurathai och tog oss ett glas rött & en öl! Såå varmt men såå mysigt, precis sånt som är ett måste under semestern tycker vi! Det är lite extra krydda faktiskt så det lär nog bli fler gånger som vi tar tåget in, kanske medhavd mat dock på klipporna! Vem vet!! Det blev en glass i socitetsparken med mamma & pappa som vi träffade! Hade nog kunnat sitta där lääänge och pratat, kanske lekt lite i spökitetsparken som vi tänkt men det var såå hett i stan så vi valde att springa till tåget och vi han precis med. Annars hade det blivit buss en och en halv timme senare!
 

Måste kolla ut =) Mina små hjärtan!! Lovis satt jämte mig och skulle sitta likadant, såklart!

 
 
Väl hemma blev det bad i poolen, ett glas rött till och massa tjöt! Helt underbart härligt och såå härligt på vår alldeles egna Bodega!!
 
 
Mina grabbar hade vattenkrig som slutade med att pappan tog pöjken och hoppade i poolen med kläderna på =)
 
Vi hade besök av Jessica, Fredrik & lille goe Sixten <3 Åh vad han har växt sedan sist vi träffades, redo för förskolan och det bara bubblar en massa ord =) Han testade studsmattan, grävmaskinen och mycket annat medans föräldrarna satt och pratade ikapp oss sedan sist! Har laddat batterierna något men hoppas på en dejt till kanske när de kommer ner i slutet av juli och i början av augusti. Det var mycket att uppdatera både roligt och lite jobbigt tycker jag <3 Vi hoppas på att kanske kunna ta oss uppåt, det hade vart såå roligt att få se hur de bor och det kan ju bli en liten minisemester, kanske en tur längre upp med mån tro =)) Vem vet...
 
Idag har vi vart på stan en vända, systemet, Hajen osv... Måste göras det med! Lite tvätt har hon med hunnit med och är faktiskt i fas med det! Tur man är i fas med någonting! Egentligen behöver hon städa, dammsuga och allt annat jävla skit men det tar jag en annan dag.... Ikväll blir det grillat på bodegan med familjen Altesson -Kling!! Mys på hög nivå!!! Vem vet vem som kommer ta sig ett dopp i poolen???? Theo & Christoffer kommer också så det blir full rulle =))
 
Imorogn tar vi och kör upp på kalajs till skogen!! Vår goa Emma blir redan 7 år och Carro blir 30!! Kul ska det bli i alla fall =)) 
 
Nu kommer gästerna så hej svejs!! (lite kul måste jag säga att jag kommit igång att blogga igen).....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0