Sommardagar

Oj vad semestern springer iväg... Måste nog säga att aningen ångest börjar infinna sig! jag har verkligen ingen lust att gå tillbaka till vardagen ännu! Det är ju såå mycket mer som jag ville få gjort på min semester... Vi vill få gjort!
 
Hm, simskolan har kommit igång och det går lite bättre dag för dag! Jag stannar kvar hela lektionen och han är super duktigt, gör som simlärarna säger och igår kunde jag sitta på bänken mer än att stå jämte kanten! Små framsteg! Går ju inte att komma ifrån att man är väldigt låst med att ha tiden att passa men vi gör det bästa utav det =) Det blir stranden på eftermiddagarna så vi får lite av den biten med! Underbart! Ungarna älskar det, vi badar, bygger sandslott och fiskar krabbor!! Helt enkelt ljuvligt med denna sommarvärme!
 
Ikväll blir det teater på teatergläntan i Falkenberg med mamma och barnen <3 Såå mysigt! Lovis sover där i natt, alldeles själv och njuter i fulla drag! Ellioth njuter i fulla drag hemma, åh mamma jag har önskat att bara få vara hemma med er själva <3 Lille hjärtegullet!! Det är Saltkråkan som ska spelas ikväll och det ska bli jätte roligt att se den!! Mannen ska gå ut och ta en öl med en gammal vän ikväll och tycker att det ska bli kul =) Vi vill gärna komma ut och äta på en uteservering under sommaren men vet inte riktigt när vi ska klämma in det =) Hoppas på nästa vecka!!
 
Får passa på att gratulera barnens gudmor på fördelsedagen och min bästa vän <3 Nett som fyller år idag!! Det firar vi hemma hos dem på fredag =) Ser vi fram mot!!
 
Ha det bäst!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0