Inköp

Snart helg igen, veckorna rusar fram och snart är det påsk =) I helgen ska jag nog fixa vårfint i en kruka, längtar till vår och sol! Idag har jag skämt bort mig själv och köpt ett par nya löparskor =)
 
 
Me like alot!! Nu jäklar ska det tränas, bara byxor kvar och en ny vindjacka =) En sak i taget men snart så kommer jag!!
 
Skämde bort tonåringen med ett par nya vårskor med! Han fick betala halva själv och supernöjd var han <3 Ett stort tack och en bamsekram i affären!!
 
 
Skitsnygga!! Ska sitta ett par på den här mamman med till sommarn =) 
 
En snygg vårjacka till tonåringen med! Blir nog jätte snyggt till de vita Palladiumskorna, fast de lär inte vara så vita så länge...
 
 
Hade en mycket mycket nöjd gosse efter sin födelsedag! Han byggde och byggde och nu är den färdig!!
Jag är grymt stolt över honom, att han byggt alldeles själv efter ritningen! Det är första gången han bygg själv, annars har jag hjälpt honom! Mamman tycker nämligen med att det är väldigt roligt att bugga lego =)
 

När vi ändå var ute och for fick vi inhandlat den sista presenten till Lovis, så nu är vi helt klara med paketinköp för ett tag. Nu e det inte förrän mormor fyller och sen står Emmy på tur =) Det är många kalas på våren för vår del så det gäller att planera sina inköp så man inte får allt på en gång... Jag & Alvin skulle åkt om Hajen men jag orkade inte... Får ta det imorgon eller på lördag förmiddag.... Planerar maten för lördagens kalas men ar en grym idetorka... Imorgon blir det innebandy i Victory center och Varbergsspelen! Spännande!! Morfar ska nog följa med, Alvin ringde och frågade <3 Det betyder såå mycket för honom!
 
Ett barn sover, ett på g och en spelar =) Nu ska jag kolla lite på tv innan jag går till sängs med Mr Grey =) Japp nu blev det 50 nyanser av honom... Har bara läst ett kapitel igår innan jag somnade så idag hoppas jag orka läsa lite mer. Känner mig bra sliten och det ska bli riktigt skönt att gå och lägga mig!
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0