Ny vecka!!

Morsning alla morgondiggare!!
 
Då var det måndag igen, ny vecka och nya möjligheter! Ser fram mot dagen, massa att göra och fullt ös! Det gillar jag på våra pedagogiska måndagar! Vända & vrida på problem, dokumentation, systematisk dokumentation! Me like alot! Ännu mer efter mitt medarbetarsamtal, jag är på rätt väg och det känns såå himla gott!
 
Helgen gick jätte fort med ett besök i Kungsbacka, minus 0,8 kg på vågen och det behövde jag verkligen! Jag har satt upp ett mål, minus 5 kg till 1:a maj och jag ska nå min målvikt till midsommar! Ooops kanske har jag lovat för mycket till mig själv men det återstår att se! Kämpa på så det händer något! Åkte till stan och mötte mamma & vi gjorde stan, shoppade lite både till mig & presenter  till vår lilla guddotter!! Ni ska hon köra rally med en alldeles röd & fin skottkärra! Vilja blev jätte glad =) Det värmer banne mig!! Mysigt kalas med god mat, en treårs tårta och världens skönsång!! Roligt att träffa alla =) Barnen blev trötta och folket droppade av vid 22 och barnen somnade på 5 minuter framför Trassel =) Jag och Roger däste i soffan med en påse chips & film <3
 
På söndagen gick premiärturen med stavar och jag lovar att det känns idag!!! Ooops my gaad vad det känns i hela min mage, armar, rygg & ben! Aj aj aj men ack va underbart skönt det var! Jag har satt upp en gång i veckan men blir det mer så gärna det =) Måste införskaffa träningskläder!
 
Hade fullt ös med varsin kompis till barnen hemma!! Varken Simon eller Saga hade vart här innan men det gick hur bra som helst och de lekte, lekte och lekte hela eftermiddagen! Jätte roligt!!
 
Vi var ganska trötta och fram mot 21 gick vi och la oss! Fatta det e ju inte klokt! Men jag hade såå ont i halsen och känner mig skit idag med, ingen feber men tjock i halsen... Tur att man ska sitta på kontoret hela dagen =) Loppan börjar med bli förkyld så vi håller tummarna att det går över fort! Har varken tid eller lust med vabbande just nu! Siktar mot full lön i mars, det har ju inte hänt på ett par månader och det hade verkligen inte vart fel med tanke på att vi har två födelsedagsbarn!
 
Våra tankar gick till Lena i landet ovan molnen <3 Igår var det ett år sedan hon lämnade jordelivet och man funderar och tänker, minns och tänder ett ljus! Kan inte fatta att tiden går såå fort... Det skänker tröst att veta att hon har det såå mycket bättre nu än allt kämpande hon fick gå igenom! Vi saknar dig <3
 
Egentiden vid köksbordet lider mot sitt slut och det är dags att klä på barn, packa väskan och masa sig ut till bilen! Kör försiktigt idag alla som ska ut på vägarna för jisses vad snorhalt det var! Ett tunt lager is överallt!
 
Ha en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0