Bryt ihop & kom igen =)

God förmiddag!!
 
Oj oj oj va mycket som hänt sedan sist =) Det första och absolut största som hänt är att jag har äntligen gått i MÅL i min lååånga viktresa!! Shit va häftigt!! Är sjukt nöjd över mig själv & det har vart en fantastisk resa!! Levt en vecka i jämnvikt och haft grymt svårt att få i mig alla de sex extra som det medför.... Gubben har jobbat mycket vilket medfört många kvällsmål som bestått av macka, ägg, knäckebröd osv.... Kort & gott en helknasig vecka med facit i hand! Igår var jag & Nett uppe för vägning, ett stort plus för mig =( Åh himla skit!! Hem och tröstäta och tycka lite synd om mig själv =/
 
Idag löste jag världskrisen med en västra hed runda på morgonkvisten... Bryt ihop och kom igen!! Nu har jag gjort mig en plan inför de kommande två veckorna som jag har framför mig till nästa vägning. Vi backade bandet lite med tre pp & jag fick tips på hur jag ska fördela dem, äta precis som jag gjort de senaste två åren & lägga de extra på bara det som jag verkligen vill ha! Nästa lördag blir ingen matorgie, räkna & planera! Nu får jag banne mig ta mig i kragen, det är inte hela världen men jag måste ju lära mig hur jag ska leva för att hålla vikten!
 
Gör om & gör rätt!! Nu blickar vi framåt och håller alla tummar & tår för att jag ska få ordning i kaoset =)
 
Sommarplanerande verkar vara i full gång! Det blir lite av varje denna sommaren och det känns som om pusslet börjar ta form =) Det blir ett kärt besök av Rogers kusin med familj <3, Skara sommarland med våra nyvunna vänner =) Nostalgi med Ledin & Jörgen & Mari =) Wheels & Wings såklart, Avesta & ännu mera raggarbilar =) Lovely helt enkelt!! Det känns helt fantastiskt! Ser jättemycket fram mot den här sommaren, nu fattas bara grillen... Vem vet den kanske vi får köpa in till nästa helg, det är ju trotts allt 1:a maj <3
 
Pluggandet börjar också gå mot sitt slut och det känna såå härligt, min rapport är mer eller mindre färdig och ska nu bara korrekturläsas av chefen =) Hon har verkligen stigit i mina ögon och jag ser mycket ljust på framtiden! Fick ett bra lönepåslag detta året med och det känns som om jag fått lön för mödan! Skönt!! Bara keep going!! Känns som om jag har en plan även på jobbet! Kanske det blir Mitt år på många plan =)
 
Nä nu ropar städningen som jag satt upp för dagen.... Undra hur det kommer att gå, tror Barbados får hjälpa mig komma igång =)
 
Ha en underbar söndag go vänner!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0