Påskhelgen

God fortsättning på påsen allesammans!
Hoppas ni haft en lika trevlig påsk som vi haft =) Det har vart allt från födelsedagsfirande för vår lilla Loppa som blivit fem år!! Till påskfirande och idag har vi mest byggt lego och lekt =)
 
 
Hade en mycket nöjd tjeja i fredags =) Våra barn har en alldeles egen förmåga att vakna innan mamman & pappan, helst i ottan... Hon hade minsann inte lust att vänta på sina paket inte =)

Grattis mammas & pappas lilla hjärta <3
Det var massa lego som Ellioth mer än gärna erbjöd sin hjälp att bygga! "Du kanske behöver hjälp av en expert" tyckte han och Lovis blev jätte glad =) Sånna kommentarer värmer ett mammahjärta!!
 
Såå underbart det var med ledig dag!! Låång var det med =) Det känns verkligen jätteskönt med ett par dagar sammanhängande ledighet för oss allesammans.... Det har vart mycket länge nu och det tar på oss allihop på olika sätt... Vi behöver hitta en vardag som fungerar efter flytten och få landa i det!
 
Mina festklädda juveler, redo för party!!
 
 
Det blev ett mycket lyckat kalajs med glada barn & nöjda gäster =) Kan väl inte bli bättre!! Lördagen fotsatte i samma goa anda, påskgodis, legobygge, lek och massa fix hemma!! Såå nöjd så det e inte klokt!!  Sakta men säkert börjar det Stehnsonska hemmet växa fram så som vi vill ha det!! En del saker får vi allt vänta på medans andra sakta men säkert kommer upp =) Det är såå roligt!!
 
 
 
Såå nöjd liten dam =)
 
På kvällen när vi kom ut till mormor & morfar blev det äggletande med ledtrådar från påskharen =) Snacka om att den gick hem!! Ellioth var i extas!! En jätte trevlig påskafton med fantastiskt god mat, så magen stod i fyra hörn.... Fattar att man inte lär sig!! Såå nu har jag allt att jobba på, två promenader idag och ordning på piontsen!! Det var såå roligt att träffa mamma & pappas vänner som var så länge sedan sist!! Toppenkväll helt enkelt!!
 
Idag har jag njutit av barnens sällskap hemma med legobygge och bus!! Pappan har jobbat lite och nu väntar jag på att han ska komma hem  <3 Barnen har kompisar här som ska sova över så det är mer än high Life =)
 
Nu blir det over and out! Ha det bäst!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0