100 år

igår hade min stora förebild i livet födelsedag <3 Igår skulle min älskade farfar fyllt 100 år, en stor bemärkelsedag!
 
 
 
Jag och ungarna åkte in till stan tillsammans med Hanna & Theo för det var dags för dans... Det blev en tur om kyrkogården för att tända ljus & lägga en blomma. Många frågor och funderingar blev det och det är såå härligt att lyssna till barnens funderingar! När man fyller år så det firas med sång... Det blev skönsång av fyra ljuvliga ungar och en mamma som sjöng "Ja må han leva" vid farfars grav <3
 
Idag har det vart skola, en tuff dag men många snurriga tankar, lite bekräftelse och nya funderingar! Är totalt slut i kolan men det gjorde hur mycket som helst med en strängenrunda så nu känns det som om jag fått en del frågetecken uträtade =) Har världens bästa man som haft ett helt gäng ungar hemma idag!! Det är inga svårigheter att ha huset fullt av ungar, de leker och har såå roligt tillsammans!! Men det ska bli riktigt skönt när vi flyttat och de kan vara åt varsitt håll!! Längtar!!
 
Åh va det ska bli roligt imorgon!! Då är det bröllop <3 Inget man gör allt för ofta!
 
Nu blir det fredagsmys, med bandspagetti, köttgryta och sallad! Blir till att ha koll för det blir Kungsbacka på morgonen =) Håller tummar & tår!!
 
Pöss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0