Gott & blandat!

Dagen går i studerandets tecken... Lite hjärnsläpp har jag och det är svårt att komma vidare... Jag har insett att det är bara att ta tag i skrivandet och att mina två fredagar som är avsatt till att skriva inte räcker på långa vägar... Undra hur Kommunen tänkte där, att alla är stöpta i samma form?? För att det ska bli ett bra lärande så krävs det såå mycket mer, bara att bita i och keep going!
 
Har min goa Vilja här och barnen leker och leker och leker, de roar varnadra och det fungerar hur bra som helst! Har dock fått skrivit nästan två sidor =) Jippi!! Är nog mest självförtroendet som sviktar något??
 
Mina tre galenpannor <3
 
Var uppe med Nett i Kungsbacka och vägde mig och det hade gått mycket bra trotts bröllop och chipsen på söndagen... Det blev minus 0,9 kg!! Toppen  så mu fortsätter jag, har dock trillat dit på tv döskallar idag, inte lätt att stå emot men de andra två åkte i soporna nu.... Vill ju såå gärna nå mitt mål i vår så då gäller det att lägga manken till!
 
Igår var Malin & Jonas här, de som fått vår lägenhet efter oss! En härlig barnfamilj <3 Såå glad för deras skull!! Känner dem sen innan så det känns extra gott <3
 
Igår gjorde den här mamman världens misstag!!! Ett misstag som mammor inte får göra!! Ellioth var bjuden på kalajs till Lekstugan, klockan 14 enligt mig.... När Malin & Jonas vart här sneglar jag på kylskåpet och ser till min förfäran att lakajsen började halv 12!!! Fattar ni vilken blunder!! Pinsam och jag blev såå ledsen, Ellioth med såklart!! Det blev fika borta hos Charlie istället med paket och allt!! Så kan det vara när man knappt är läskunnig... Det blev bra tillslut i alla fall men fy va dum jag kände mig!!! Tänker INTE testa det igen!!
 
 
Pärlar medans mamman bloggar <3
 
I fredags klippte jag av mitt hår som för övrigt inte mått så bra det sista. Tappat oerhört mycket så det fanns inte mycket att göra.... Men måste säga att jag tycker att det är urjobbigt, kommer att ta ett bra tag innan jag vänjer mig kan jag säga! Luggen åker bort med ett spänne... Lockarna är oregerliga och gör precis vad de vill!!
 

Såå kort bidde det....
 
Tur att det växer ut =)
 
Nä nu ska vi tillbaka till pluggandet och tre galenpannor!! Ha en fortsatt trevlig söndag!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0