Årets första skoldag

Oj vad tidigt det var att gå upp halv sex! Det var inte min kropp riktigt beredd på fast jag försökt att vänja mig! Har haft en mindre bra natt och just då ångrade jag att jag kollat på film... Varför ska jag alltid få mardrömmar efter en hemsk film! Vi såg "tolv år som slav", den var såå hemsk, såå fruktansvärd och basserad på en sann story! Jag mådde riktigt dåligt och i de värsta scenerna var jag banne mig nära att spy! Stäng av då... Nepp måste se klart!! Det kändes såå skönt att krypa ner jämte en sovande make... Finns inget bättre än att krypa ner och få bli kramad när man behöver <3
 
Men klockan ringde ändå och det både blåste och regnade ute... Men har man bestämt sig så har man (jag vet att jag är grymt enveten och ibland är det positivet) det var bara att snöra på skorna och gå ut, 75 minuter =) Yes I did it!
 
Barnen var faktiskt inte såå svårväckta som jag trott... Upp, tända ljus, äta frukost i soffan medans mamman läste tidningen. Tänk att det var årets första skoldag och vi kom precis i tid!! Det var inga problem att lämna Ellioth, han tyckte att det var roligt att träffa kompisarna! En snabb kram och sen in =) Kändes mycket skönt i mammahjärtat!
 
Har vart ganska flitig, städat hos fichisarna nu, tvättmaskinen gör sitt och klockan är bara halv tio! Nu ska jag gosa lite med min Loppa innan jag tar mig för resten av dagen! Ha en bra dag go vänner!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0