Flytt!!!

Tjing!!
 
Kan inget annat säga än JIPPI!! Vi fick banne mig huset och det känns helt fantastiskt!! Flytt blir det den 17 mars =) Lääängtar som bara den och ungarna ska äntligen få varsitt rum!! Lyxigt!!
 
Det är såå fantastiskt och man går på  små rosa moln!! Det har vart en fruktansvärd vecka med fjärilar i magen hela tiden, sovit urkasst & packat och möblerat hela nätterna igenom.... Man har åkt mellan hopp & förtvivlan och det tär otroligt på psyket måste jag säga! Jag har nästan svårt att fatta att det är sant, nästan så man nyper sig i armen... Sa hon verkligen att vi fått det, att det var vår tur, att vi lyckats!! Är så fantastiskt lycklig så det e inte klokt!!
 
Ungarnas födelsedagskalas blir i det nya huset!! Såå fräckt!! Inga problem att ha barnkalas inte =)
 
Vi blir granne med bästa Nett & Rikard och ungarna kan gå lite som de vill <3 Ser fram mot en kvällskaffe med massa tjejsnack <3 Åhhh!!
 
Vi har bytat ut hela vårt möblemang under veckan som gått och nu väntar vi med spänning på att få sålt av det andra med så man kan investera det i huset! Massa önskningar är det från alla håll och såå viktigt att alla får lov att säga sitt... Åh vad jag ska rensa på vinden, allt ska bort som inte är något extra! Lovely!! Det blir loppis här hemma längre fram så får man bara hoppas på det bästa! Tänk om man får sålt av lite!
 
Vilken eufori <3
 
Ska försöka ta tag i livet här hemma idag, städa lite i alla röra... Möbler överallt! Suck, hur roligt det än är så är det såå jobbigt med! Måste fixa lite krubb att stoppa i magen... Åh sen dimper man ner i soffan till favvoprogrammet, mästerkocken =) Jag & Ellioth <3
 
Men nu vet ni =) Nu kan jag inte hålla det hemligt längre!! Har inte vågat gå ut med något innan allt var klart!
Ha det bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0