Gott nytt år!

God morgon 2015!
 
Hoppas ni alla hade ett gott slut på 2014 med nära & kära, god mat & dryck =) Det hade vi! Vi var i Tvååker hos svåger & svägerska och det var supermysigt, lugnt, trevligt, barnen lekte och hade roligt! Största orosmomentet var att det var såå lååångt till tolvslaget och behöva vänta på raketerna! Men de höll i sig, var med och efter det att raketerna var uppskjutna gick luften ur och de frågade själva efter pyjamas <3 Sen sov de gött huller o buller...
 
Här är endast mamman vaken och har parkerat mig i soffan då Sound of Music strax ska starta... En liten nostalgitripp... Varför kan inte jag sova längre än halv 10?? Resten ligger jättegott i sovrummet & snarkar...
Det var otroligt gott att krypa ner i bingen halv 3 & sova =)
 
Idag lär det inte hända allt för mycket på den här adressen... Soffhäng, film och mera soffhäng! En promenix ska jag allt få med i paketet dock! Shit va magen står i fyra hörn fortfarande, såå skönt med ett par vanliga dagar, vanlig mat och inga utsvävningar alls! Herre jösses, man mår ju inte väl av all denna mat, godis mm!
 
Har ni något nyårslöfte då? Jag har haft mååånga löften och en del har jag lyckats bättre med och andra sämre... Men det gäller att välja med omsorg =) I år ska jag gå i mål på viktväktarna, det är mitt år, 2015! Ser fram mot ett spännande år och många möjligheter och vi får väl se vad som händer & fötter!
 
Någon flytt blev det ju inte för familjen Stehnson =( Trodde verkligen att det kanske kunde vart vår tur den här gången, men icke! Ingen ide att vara bitter över det, that´s life! Nu tar vi nya tag och det finns måånga planer på vad man kan hitta på här hemma, möbler, tapeter & andra skojjigheter!!
 
 
Tack för en otroligt trevlig kväll <3 Nu blir de film =) Ha det bäst alla därute!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0