Hejdå möss!!

Såå nu har min man vart på Karlssons och införskaffat musstörare och jag hoppas verkligen att mössen flyttar ut från vår vind NU!!! Vill inte ha dem där, det är första gången vi haft möss på vinden på sju år! Idag är det exakt 7 år sedan vi flyttande in på Lomvägen =) Det är nostalgi <3
 
En mycket lyckad kväll ute hos mamma och pappa igår med födelsedagsfirande!! Mycket god mat från Kvantum, vårgårdatårta och annat gott! Mätt som en plätt blev man och idag mår man inte som en primadonna precis =) Nåja det ska väl gå över!! Magen klarar verkligen inte av fett längre! Jag och Nett försökte bota den svajjiga magen med en låång härlig promenad i snön och det var helt ljuvligt!!
 
Mamma & pappa kom förbi på en fika och hade med sig semlor, jag var ståndaktig och åt fincrisp med banan =) Hejja mig!! Magen börjar nog rätta te sig aningen i alla fall.... Undra hur min mans mage mår efter två semlor =)  Har ju gett mig den på att jag ska vara nere på 69 till bröllopet så det gäller at inte ge upp och falla för frestelsen bara för att jag inte ska upp nästa vecka!! Ser såå mycket fram mot att gå på bröllop <3 älskar att gå på bröllop! Det ger en sån härlig feeling!! Sen är det ju en grym ära att bli bjuden =)
 
Annars händer inte mycket denna sega söndag! Blir en lässtund i sängen nu =) Egentid!! Mmmm me like alot!! Ha en fortsatt trevlig söndag!!
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0