Uppsägning...

Hej mitt vinterland!
 
Tänk om ändå vintern kunde komma nu!! Tänk vad det hade ljusat upp & hur kul det hade vart att åka pulka, bygga snögubbar & göra snöänglar!! Jag tror att jag längtar lika mycket som ungarna =) Vist blir det lite merjobb men åh va man vill ha alla dessa årstider! Älskar vinter lika mycket som sommarn! Nu vräker det ner stora vita flingor, tänk om det kunde bli något utav det!
 
Då var uppsägningslappen inlämnad för Lomvägen 23, lycka blandat med vemod! Vi har haft många fina år i denna lägenheten, många fina minnen och vi har trivts oerhört bra! Men det går inte att sticka under stolen med att det kommer bli lika många fina år i huset och vi kommer få lika många fina minnen där som här!
Igår var det förbesiktning av längenheten och det gick bra, kanske en fond vi måste tapetsera om beroende på vad de nya hyresgästerna vill ha.... Vi pratade om tapeter och då flippade jag ut och tappade lusten, blir inga andra alternativ i huset än de som finns i det vanliga utbudet för lägenheter, gick inte ens att lägga pengar emellan.... Då fick man betala för uppsättningen av tapeten också! Trodde han skojjade men... icke! Nåja det var bara att tänka nytt och tänka om och det kommer nog att bli jätte bra i slutändan! Vi kan alltid sätta vår prägel såsmåningom! Det finns en herrans massa hål att stoppa de pengarna i just nu ändå och som faktiskt är viktigare än tapeter! En ny säng till Ellioth till exempel är ju prio ett, skrivbord till ungarna osv... Nåja det kommer bli jätte roligt!! Har en hel hög med ideer så det lär inte bli så svårt!
 
Ikväll kommer en tjej och tittar på köksbordet, hoppas hon tar det! Då är vi nästan av med allt vi skulle sälja så vi kan köpa andra saker som passar bättre i huset! Såå spännande och vilket planaerande =) Me like alot!
 
Annars e allt bara bra med hela familjen Stehnson!! Det knallar & går, skola på fredag med massa läsande =) Ska försöka knåpa ihopa det sista med och fila lite på inlämningen... Få till ett par litteraturhänvisningar till.... Vet inte hur kinkiga de är eller hur många vi måste ha.... Inte den lättaste kursen precis! Önskar att den hade gett mer än den gjort, aningen besviken måste jag säga!
 
Strax kommer min lilla Vilja Bus med hennes mamma för en kopp kaffe <3 Mysigt!! Får sätta på kaffepannan =) Ha det bäst med er!!
 
Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0