Sentemental...

... Nu åkte vår fina Emmaljunga Edge som båda våra små hjärtan legat i... Kändes lite småjobbigt på ett sätt men vi är så eniga och säkra på att vi inte ska ha fler små hjärtan =) Nu är vi färdiga med det kapitlet... Det kändes i alla fall superskönt att lämna över den i det fina skicket, nytvättad, pumpade hjul till en ny liten familj! Hoppas att de kommer att få lika god glädje av den som vi haft!
 
Här huserar vi i flyttkartonger och bröte överallt och jag håller smått på att bli galen! Längtar såå fast nu är det inte så lång tid kvar, en och en halv vecka bara sen lämnar vi 23:an och flyttar i i 4:an =)
 
På lördag bär lasset av mot Ikea för att köpa in en hel del till nya lyan.... Såå roligt och såå spännande =) Barnen ska sova hos lilla Theo på lördag och de längtar, pratar om det varje dag!! Så vi räknar ner till lördag allesammans.
 
Har rensat vinden på massa skit och Roger har kört iväg två lass till tippen och det lär ju bli mer... Man vet inte riktigt vart man ska börja så man är och rycker och gräver lite varstans... Såå superskönt att få röjt och slängt iväg en massa skräp som man hamstrat på i alla evinnerlighet =)
 
Har massa pluggande kvar också... Reflektionen är kvar, där all litteratur ska pumpas in =/ Suck!! Är såå trött på all litteratur så jag kräks och jag får idetorka och vet nästan inte vad jag tycker själv egentligen! Kanske man skulle ta och sätta sig och skriva lite nu ändå?? Eller packa??
 
Hade en super mysig och produktiv helg för övrigt!! Vi firande vår lilla ögonsten Vilja <3 som redan är 4 år! Kan inte för mitt liv begripa att det redan gått 4 år sedan hon såg dagens ljus! Vår lilla Vilja bus!! Det blev ett mycket trevligt kalajs för henne men tidig sänggång för oss allesammans dock... Fattar inte vart orken tog vägen, är alldeles dödstrött... Har vart på vårdcentralen idag och fått penicillin =( Urinväginfektion =( Hoppas att det går över fort!!
 
Ha det bäst alla där ute <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0