Bergochdalbana

God morgon lördag!
 
Skönt med helg, ledighet, skön morgon där man kan ligga länge i sängen och dra sig... Behöver verkligen bara få ta det lugnt... Bearbeta allt som hände igår ❤️ Vi var helt slut mentalt efter en och en halv timme på familjerådgivning med en fantastiskt duktig terapeut, psykolog och inriktad på kbt... Det var otroligt skönt att få prata, berätta, för någon som var helt neutral och inte visste någonting om vårt liv. Vi fick berätta var allt började för 16 år sedan, hur vår liv tillsammans har vart. Hon förklarade  hur vi människor funkar i kris, i relationer och hur vi måste arbeta för att komma igenom denna krisen. Vi har som mål att ta oss igenom och förhoppningsvis fortsätta tillsammans! Bygga upp en tillit och ett förtroende igen. Lära nytt och förändra det som varit för det fungerade inte, vi måste göra om och göra rätt på vårt sätt. 
 
Efter igår förstår vi nog mer att det är ett helt liv som ligger bakom hur vi har det idag, varför vi reagerar som vi gör... Roger har mycket som han behöver ta hand...  Vi fick fem tillfällen hos henne och det ska vi ta, man kunde med motivering få tio tillfällen om man verkligen beböver! Det känns rätt tryggt och vi måste ge det den tiden, och känner vi då att det inte fungerar så får vi ta det då... Då har vi gjort det som krävs, jobbat på det, verkligen försökt och känns det inte bra får vi bygga upp ett nytt liv på varsitt håll. Nu stannar han kvar för att tillsammans försöka bygga upp livet igen!
 
Det kommer bli tufft, många tårar, många tvivel, mycket känslor, och vi vet inte idag hur det kommer att bli... En dag i taget... Ett liv kan förändras på ett kick ock vi kan inte vrida tillbaka klockan vi kan bara försöka göra det bästa för framtiden... 
 
Nu blir det strax frulle med barnen och sen får vi vad dagen bjuder på... 
Njuta av att det är helg och bara va... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0