Fredagsfeeling

Äntligen fredag ❤️ 
 
Veckorna bara rusar fram och jag hinner inte riktigt med! Jobbet funkar rätt bra faktiskt men jag inser oxå hur skör jag egentligen är... Inser att jag behöver vara grymt strukturerad för att det ska bli en bra dag både för mig och barnen! Den här veckan har jag haft en grymt bra vecka med min aktionsforskning och det har vart så roligt, nu ska jag bara få in det i paddan 😅 Papper i all ära men jag vill ju få in det så jag kan analysera mitt resultat! Kul, det är precis så här jag vill jobba! 
 
Kvällarna har blivit väldigt tidiga och all min energi går åt till jobbat... inte så jag egentligen vill ha det... vill ha ork kvar att vara med mina barn! Vi har ätit kvällsmat och sen har vi gosat ner oss i sängen, jag och barnen och legat där och läst läsläxan, kollat lite på tv och sen har vi somnat.... halv 9! Roger har jobbat alldeles för mycket för sitt eget bästa, sena kvällar och han hinner inte återhämta sig alls! Det är inte alnnat än att jagblir orolig! Jag hinner inte heller återhämta mig men jag gör mitt bästa för att få vila så mycket som möjligt och ändå ha lite kvalité med ungarna! 
 
Mamma var här i onsdags och jag trimmade Loke, de var härligt och han blev så fin! Han hade grymt tålamod med mig och var superduktig! Han har verkligen börjat bli stor ❤️ Det är häftigt! Mamma och pappa blev jätte nöjda och det är roligt, då växer man! Skulle kanske vara något ja skulle kunna utveckla och jobba mer med 😀 
 
Strax dax att packa in ungar och allt i bilen för att åka till jobb och skola! Sen tar vi fredag på riktigt, myskväll, god mat och film, det låter som en perfekt plan! Barnen ser fram mot en helg hos mormor och morfar med bio, legoutställning på fästningen och massa gos, uppmärksamhet och få bli bortskämda! Ja och Roger ska på 25 års kalas till Tobbes Malin! 
 
Sen måste jag ju berätta att Alvin äntligen klarade sitt lastbilskort ❤️😀 Såå sjukt stolt över honom oc mammahjärtat svämmar över! Grattis älskade unge! 
 
Ha en go fredag på er allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0