Trettondags afton

Godmorgon mörker...
 
Det verkar inte sommom det bli ljust idag... fast det passar mitt humör... Idag bränner tårarna, ångesten är tuff och rädslan kryper på. Tredje natten är avklarad och jag har lyckats ligga i sängen hela natten, vart vaken en hel del trotts att vi somnade sent! 
 
Barnen fick välja hur de ville att helgen skulle vara... pappa kommer imorgon efter han fixat med möbler och dyligt och jag, mamma och barnen åker till Stättared och får på bland tomtar och troll 🌲❤️✨ sen kommer pappa och jag åker till mamma o pappa... sover där lördag natt. 
 
Det känns riktigt tufft just nu och jag vet inte vart jag ska göra av alla känslor, alla tankar... Barnen håller mig uppe, vi försöker hitta på mysiga saker, spela spel, träffa kompisa ... DET är tur att jag har så otroligt många fina människor runt om mig som pratar, stöttar, kramar, lyfter mig! Självkänslan är en aning naggad i kanten, det kommer ta ett tag att läka de såren, glömma, kunna förlåta... gå vidare, om jag någonsin kan göra det, hoppas det! 
 
17 år är lång tid... större delen av mitt vuxna liv... Vem är jag utan honom? Vad har jag för tankar, värderingar, känslor, vad tycker jag är roligt, vad vill jag göra med mitt liv? Jag måste hitta mig! Jag måste skapa mig ett nytt, liv, hitta nya Cissi, stärka min självkänsla och hitta glädje och lycka igen.... 
 
Nu är det dax att ta hand om frukostdisken, gå på hundpromenad, åka och handla.... 
 
Va rädda om varandra ❤️
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0